392 - Ophelia 11

Marbella

vanaf € 1.895.000

Ref.: 392 - Ophelia 11
Dit prachtige herenhuis ligt op een prestigieuze locatie in het gewaardeerde Altos de Puente Romano aan de Golden Mile van Marbella. Met een overvloed aan buitenruimte, inclusief privéterrassen om buiten te eten en te ontspannen, is deze woning perfect om gasten te ontvangen.

Het solarium biedt adembenemend uitzicht over de omgeving en biedt een serene plek om te genieten van het prachtige uitzicht. Binnen is het interieur prachtig ontworpen met verfijnde meubels en minutieuze aandacht voor detail. De open indeling op de begane grond is voorzien van een volledig uitgeruste moderne keuken met ultramoderne apparatuur en een prachtige afwerking.

De ruime leefruimte biedt een oase van ontspanning, versierd met een subtiel neutraal kleurenpalet. Het herenhuis heeft 4 prachtige slaapkamers, elk zorgvuldig ontworpen met de grootste zorg. Gelegen in een beveiligde gated community, zijn privacy en veiligheid gegarandeerd.

Bewoners kunnen ook genieten van het gemeenschappelijke zwembad te midden van een zorgvuldig onderhouden tuin. Gunstig gelegen aan de Golden Mile, biedt deze woning gemakkelijke toegang tot een scala aan voorzieningen en ligt op slechts een korte wandeling van de ongerepte stranden van Marbella.
Vraag plannen aan

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw email invullen.
U moet uw telefoonnummer invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.